6/19/2012

Hızlı boy uzatma yöntemleri

Hızlı boy uzatma yöntemleri

   Şayet en hızlı şekilde boyunuzu uzatmak istiyorsanız hızlı boy uzatma yöntemleri başlıklı yazımızı mutkala dikkatlice okuyunuz.

   Boy nasıl çabuk uzar başlıklı yazımızda boyumu uzatmak istiyorum diyenlere çok etkili ve garantili bir yöntemden bahsetmiştik. Bu yazımızda da yine hızlı boy uzatma yöntemleri ile ilgili bilgi verecek yazımızın sonunda da sizi garantili boy uzatma yöntemine yönlendireceğiz.

 Hızlı boy uzatma yöntemleri, doğal boy uzatma yöntemleri için şu tavsiyelerde bulunabiliriz:


1- Öncelikle yapmamız gereken: Metabolizmanızı Hızlandırmak ( boy uzatma yolları bitkisel)

Bilinen bir gerçektir; metabolizmanızın boy uzamasıyla doğrudan ilişikilidir. Dolayısıyla metabolizmanın hızlanması sizin bir iki santim daha uzamanıza sebep olacaktır. Bunun sebebi daha hızlı bir metabolizma büyüme hormonunun daha çok kullanılmasını netice verir. Bu da uzamanıza katkı sağlar. Özellikle düzenli spor eşliğinde daha sık yemek yiyerek de metabolizmanızı hızlandırmanız pekala mümkündür.

 2. İkinci olarak:Yüksek Hızda Koşmamız gerekecektir.  - boy uzatma yolları bitkisel-

Yüksek hızda koşmak hızlı boy uzatma yöntemlerinden biridir. Hızlı koşmak boy uzaması için oldukça faydalıdır çünkü bacaklarınızın daha uzun olmasına yardımcı olur ve bu da doğrudan boyunuzun uzunluğuna etki eder. Doğal boy uzatma yöntemlerinden biri olan yüksek hızda koşma olayını ihmal etmemenizi öneririz. Çünkü hızlı bir şekilde koştuğunuzda vücudunuz çok miktarda büyüme hormonunu salgılayacaktır.Neticede bu durum boyunuzun uzamasına katkı sağlayacaktır.

Bütün bunlarla birlikte hızlı boy uzatma yöntemleri adı altında klasik şeyleri klişe sözleri duymaktan bıktım ben gerçekten boyumu uzatmak istiyorum bana gerçekten işime yarayan garantili bir yöntem söylemeniz mümkün mü? Diye soracak olursanız.

Cevabımız evet olacaktır!

 Tamamen evinizde birçok kişinin bilmediği doğal boy uzatma yöntemleri ile boyunuzu uzatabilirsiniz. Üstelik bu yöntemin garantisi var. Yani anlatılanları uyguladığınızda uzamanız garanti ediliyor. Belki bir basketbolcu kadar uzamayacaksınız ama uzayabileceğiniz maximum oran ne ise oraya kadar uzayacağınız garanti ediliyor.

Bu harika yöntemle ilgili detaylı bilgi almak için BURAYA tıkla!

İlgili Kelimeler:boyumu uzatmak istiyorum,boy nasıl çabuk uzar,boy uzatma yolları bitkisel





0 yorum:

Yorum Gönder