6/18/2012

Boyumun uzaması için ne yapmalıyım ?

Boyumun uzaması için ne yapmalıyım ?

   Boyumu uzatmak istiyorum başlıklı yazımızda boy uzatma yöntemlerinden bahsetmiştik. Bu yazıda yine boyumun uzaması için ne yapmalıyım sorusunu boy uzatmak için yapılması gerekenleri anlatarak cevaplamaya çalışacak ve yazının sonunda sizlere boyunuzun uzaması için garanti veren bir yöntemden bahsedeceğiz.

  Yani kısacası boyumu uzatmak istiyorum, boyumun uzaması için ne yapmalıyım vb. arayışta olanların bu yazıyı dikkatlice okumaları yararlarına olacaktır.


Doğal boy uzatma yöntemleri için şu maddeleri sıralayabiliriz:

Doğal Yollardan Boy Uzatmak İçin Yapılması Gerekenler:
Günde en azından yarım saat yapabiliyorsanız bir kaç saat basketbol oynamanız çok yararlı olacaktır özellikle 18 yaşını aşmamış iseniz. Çünkü bilimsel verilere göre zıplamak boyun uzamasına katkı sağlayan hareketlerin başında gelir.
 Özellikle sağlıklı beslenmeye dikkat etmelisiniz. Vitamin değeri yüksek olan besinleri, içecekleri tüketmelisiniz. Mesela; süt ve süt ürünleri, organic bal vs.

Şayet evde boyunuzu uzatmak istiyorsanız, sürekli olarak iki elinizi havaya atarak zıplamaya çalışın. Ne gibi? Tavanda bulunan lambalara dokunmak ister gibi.. Bu hareket yine sizin boyunuzun uzamasına katkı sunacaktır. Boyun uzaması için yapılması gerekenler için kısaca bunları sıralayabiliriz.

Şayet boyunuz fazla kısaysa ve bu durum sizi çok rahatsız ediyorsa bir doktora görünüp ameliyat olabilirsiniz.
Ama açıkçası ben ameliyat seçeneğini kesinlikle en sona bırakın diyorum.

Gelelim yazının sonunda size bahsedeceğim söylediğim garantili yönteme. Bu yöntem ile artık boyumu uzatmak istiyorum, boyumun uzaması için ne yapmalıyım,boy uzatmak için yapılması gerekenler gibi aramalar yapmak zorunda kalmaycaksınız.
En baştan söyleyeyim bu yöntem sizi belki 1.85 yapmayacak ama uzayabileceğiniz maximum oranda uzamanızı sağlayacaktır.
Bu yöntemin en güzel yönlerinden biri ameliyatsız vs.siz evde tamamen doğal yollar bizzat kendiniz uygulayabileceksiniz..
Üstelik yöntemin sahibi yöntemine o kadar güveniyor ki bu konuda size garanti veriyor!

  Bu harika yöntemi incelemek için BURAYA tıklayın!


İlgili Kelimeler: boy uzatmak için yapılması gerekenler,boyun uzaması için yapılması gerekenler,boyumu uzatmak istiyorum

0 yorum:

Yorum Gönder