6/20/2012

Boyumu uzatmak için ne yapabilirim?

Boyumu uzatmak için ne yapabilirim?
    Bu yazının sonunda sizi boyunuzun uzaması konusunda garanti veren bir yönteme yönlendireceğiz. O yüzden bu yazıyı dikkatlice sonuna kadar dikkatlice okumanızı öneririz.

   Bir önceki yazımızda hızlı boy uzatma yöntemleri ile ilgili bilgi vermiştik. Bu yazıda ise boyumu uzatmak için ne yapmak lazım
,çabuk boy uzatma yöntemleri,boyumun uzaması için ne yapmalıyım gibi aramalara cevap vereceğiz.

 Boyun uzaması konusunda genelde üç aşağı beş yukarı söylenen şeyler bellidir. Dolayısıyla ne kadar boyumu uzatmak için ne yapabilirim diye arama yapın hep benzer tavsiyelerle karşılaşacaksınız.

Nedir bu tavsiyeler, yani boyumu uzatmak için ne yapmak lazım?

Tabiki koşu.. Ve özellikle de hızlı koşmak. Bu direk metabolizmayı hızlandıracak o da sizin büyüme hormonlarınızı tetikleyecektir.

İkinci olarak basketbol gibi zıplamaya yönelik sporlar. Bu da çabuk boy uzatma yöntemlerinden biridir.

Üçüncü olarak sağlıklıbeslenme.. Rastgele her önüne geleni yemek yerine düzenli beslenmek. Özellikle de süt ve süt ürünlerini bolca tüketmek..

 İşte boyumu uzatmak için ne yapabilirim sorusuna karşılık genelde bu tür tavsiyeleri duyacaksınız.
  Gelelim yazının başında söylediğim garantili yönteme;
 Söz konusu yöntem boy uzatma yöntemleri arasında oldukça popüler olan birçok ülkede insanların uyguladığı tamamen doğal boy uzatmaya dayalı bir yöntemdir.
  Yani ameliyat vs. gibi cerrahi müdahelelere gerek kalmadan boyunuzu uzayabileceği maximum uzunluğa ulaşacaktır. Üstelik kısa bir sürede..

  Boyunuzun uzaması için garanti veren bu yöntemle ilgili detaylı bilgi almak için BURAYA tıklayın!


İlgili  kelimeler: boyumu uzatmak için ne yapabilirim,çabuk boy uzatma yöntemleri,boyumun uzaması için ne yapmalıyım,boy uzatma yöntemleri,boyumu uzatmak için ne yapmak lazım

0 yorum:

Yorum Gönder