6/21/2012

Boy nasıl uzatılır hangi besinlerle ?

Boy nasıl uzatılır hangi besinlerle ?
Boy nasıl çabuk uzar başlıklı yazımızda boyumu uzatmak istiyorum diyenler için dikkat çekici önerilerde bulunmuştuk. Bu yazıda yine boy uzatma yöntemleri bitkisel-doğal arayışında olan herkese yararlı bilgiler sunacak ve yazının sonunda sizi boy uzatma yöntemleri arasında garantisi olan tek yönteme yönlendireceğiz.

Yani kısacası boyumu uzatmak için ne yapabilirim diyorsanız bu yazıyı sonuna kadar dikkatlice okumanız faydanıza olacaktır.


Doğal boy uzatma yöntemleri ve hızlı boy uzatma yöntemleri boyunu uzatmak isteyen herkesin istediği şeylerden.. Yani hem doğal yollarla hem de hızlı bir şekilde boyumu uzatmak istiyorum diyor hemen herkes..

Peki bu mümkün mü?

Kısmen mümkün... İşte spor ve sağlıklı beslenme şeklinde özetleyebileceğimiz yöntemle doğal bir şekilde boy uzatmanız mümkün..

Boy uzatan besinler hangileri?

Genelde süt ve süt ürünlerinin boy uzattığı söylenir. Bununla birlikte İbrahim Saraçoğlu katıldığı bir tv programında bu konuda şu tavsiyelerde bulundu:

Boyunu uzatmak isteyenler haftada 4 balık türünden (Torik,kefal,uskumru,palamut) herhangi  üçünü haftada 3 kez ızgara ya da fırında buğulama yapmak suretiyle yemelidir. Yani boyunuzun uzaması için 6 ay boyunca haftada üç kez bu balık türlerini yemeniz gerekecektir. Prof.Dr. İbrahim Saracoğlu’nun ifadesiyle 6 ay sonra boyunuzun kısmen arttığını göreceksiniz. Tabi bu uygulama  13-21 yaş döneminde olanlar için geçerli bir yöntemdir.
 Boy nasıl uzatılır hangi besinlerle şeklindeki soruya yeterince cevap verdiğimizi düşünüyorum.
Gelelim boy nasıl çabuk uzar sorusunun cevabına ve yazının başında bahsettiğimiz garantili boy uzatma yöntemine..

Bu yöntemle tamamen doğal yollarla kısa bir sürede (6 hafta) boyunuzun uzayacağı söyleniyor!
Gerçekten harika değil mi? Üstelik yöntemin garantisi de var. Yani boyunuzun uzayacağı garanti ediliyor!

Hızlı boy uzatma yöntemlerinden sayılan bu yönemle boyunu uzatmak için BURAYA tıkla!



Konuyla ilgili bir başka boy uzatma blogundan bilgi almak için boy nasıl uzatılır hangi besinlerle başlıklı yazıdan yararlanabilirsiniz.

 Bilim adamlarının yapmış оldukları araştırmalara göre boyu uzun olanların her şеyi dаhа çabuk başardıkları bilinmektedir.

Gördüğümüz uzun bоylu kişilеrе gıptaуla bakıyoruz belkide vе hep düşünmüşüzdür bеn neden böуle uzun değilim dіye boy uzatma formulü sayesinde artık bu sorununuz ortadan kalkacak.

Son olarak boy nasıl uzatılır hangi besinlerle sorusu için boy nasıl uzar başlıklı yazıdan da yararlanabilirsiniz.

Sizlere boy uzаtmа umudu vermekten gerçekten mutluluk duyuyorum.10 Yılı aşkın süredіr araştırılan ve tamamen dığal yöntеmlеrlе çığır açan bir tesрitle ortaya çıkan ve dünyada bütün insаnlаrа kendi boylarını kontrol etme fırsatını boy uzatma formulü bizlere sunuyor

İlgili aramalar: boy nasıl uzatılır hangi besinlerle,hızlı boy uzatma yöntemleri,boyumu uzatmak istiyorum,boy uzatma yöntemleri bitkisel-doğal,boy nasıl çabuk uzar

0 yorum:

Yorum Gönder