7/08/2012

Boy uzaması için neler yapılmalı?

Boy uzaması için neler yapılmalı?

Daha önce bu konuyla ilgili olarak boy uzaması için ne yapmalıyım sorusunu bir yazımızda cevaplandırmıştık. Bu kez yine benzer bir başlıkla konuyu daha detaylıca cevaplamaya çalışacak ve sonrasında size boyunuzu uzatmayı garanti eden bir yöntemden bahsedeceğiz.

Yani kısaca bu yazımızda boy uzaması için neler yapılmalı,boy uzaması için yapılması gerekenler,evde boy uzatma yöntemleri,boy uzaması için ne yapmalıyız gibi aramalara cevap vereceğiz.

Boy uzaması için ne yapmalıyız?


 Biliyorsunuz boy uzaması konusunda birinci faktör genetik yapıdır. Yani kalıtsallık bu konuda en önemli etkendir. Halk arasındaki tabirle eğer uzun boylu birine çekmişseniz sizin de uzun olmanız gayet normaldir. Çünkü genleriniz buna göre kodlanmıştır. Ama kısa boylu birine çekmişseniz bu kez uzun boylu olmak için ne kadar çabalarsanız çabalayın sadece belirli oranda uzarsınız.

Ama yanlış anlamayın o zaman hiçbir şey yapmaya gerek yok demiyorum. Ama genetik olarak kısa olan birisi  eğer boy uzaması için yapılması gerekenleri yapmaz ise 1,65 olacaksa boy uzaması için yapılması gerekenleri yaparak 1,75 olabilir. Yani boy uzaması için yapılması gerekenler kişiyi potansiyelinde var olan maximum boy oranına ulaştırır.. Bu da iyi bir kazanımdır.. Göz ardı etmemek gerekir.

Boy uzaması için neler yapılmalı?

Boy uzaması için öncelikle doğru ve sağlıklı beslenmek gerekir. Mesela yeterli protein, A,C, D vitaminleri, yeterli kalsiyum kesinlikle ihmal edilmemeli. Bunlar eksik olursa boyunuz normalden daha kısa kalacaktır.

Bunun ardından tabiki düzenli olarak kemik ve kasları güçlendirici sporlardan biriyle ilgilenmek gerekir.

Bunlar sizin için oldukça klasik tavsiyeler ise o halde sizi boyunuzu uzatmayı garanti eden yönteme yönlendirelim.

Söz konusu yöntem ile tamamen doğal yollarla, evde boy uzatma yöntemleri ile 6 hafta gibi bir sürede 7 cm uzayabileceksiniz!

Ben bu yöntemi uzun uzun anlatmak yerine sizleri yöntemin kendi resmi sitesine yönlendireyim.

 Tamamen doğal yollarla evde boy uzatma yöntemlerini kullanarak uzamak için BURAYA tıkla!



Aramalar: evde boy uzatma yöntemleri, boy uzaması için ne yapmalıyız, boy uzaması için yapılması gerekenler, boy uzaması için neler yapılmalı

0 yorum:

Yorum Gönder