6/04/2012

Boy nasıl çabuk uzar?

Boy nasıl çabuk uzar?

    Bu yazıda boy nasıl uzar,boy nasıl çabuk uzar,boy nasıl hızlı uzar gibi benzer sorulara ve aramalara cevap vereceğiz. Yazının sonunda ise size boyunuzu uzatma garantisi veren bir yöntemden bahsedeceğiz.

Açıkçası boy konusunda üç aşağı beş yukarı söylenenler aynıdır.

Yani boyun uzamasında temel etken genetik yapıdır. Yani sizin dnalarınız bu konuda temel faktördür. Dolayısıyla ailenizde uzun kimseler çoksa uzun olmanız kuvvetle muhtemel ama kısa ise kısa olmanız kuvvetle muhtemeldir.

Genelde hep bunlar yazılıyor değil mi?


Boy nasıl uzar, boy hızlı nasıl uzar sorusu için klasik olacak ama şunları yine de söyleyeyim sonra asıl söylemek istediğimi söyleyeceğim.

Boy uzaması biliyorsunuz direkt olarak kemik gelişimi ile ilgilidir. Dolayısıyla sizin kemikleriniz ne kadar gelişirse o kadar uzarsınız.

Bunun için de bol kalsiyum içeren ürünler ve spor gereklidir. Yani süt ürünleri ve spor...

Peki bunları biliyoruz başka?? dediğini duyar gibiyim.

Eğer gerçekten boyunun hızlı uzamasını istiyor ve daha fazla ''boy nasıl çabuk uzar'' gibi aramalar yapmak istemiyorsanız yazının sonunda sizi yönlendireceğim kaynaktan yararlanmalısınız.

Söz konusu kaynak boy uzatma konusunda oldukça iddialı ve dünyanın çeşitli ülkelerinde yararlanılan ve başarılı olduğu için hala tutulan bir boy uzatma rehberi..

Üstelik garantisi de var!

Yanlış duymadınız bu rehberi edindiğiniz ve içerisinde anlatılanları uyguladığını zaman boyunuzun uzayacağı garanti ediliyor.
Yanlış anlamayın 1 metre iken bir buçuk metre olmayacaksınız. Ama uzayabileceğiniz maximum oran ne ise o oranda uzayabileceksiniz.

Eğer boy nasıl uzar, boy nasıl çabuk uzar gibi aramaları bırakıp boyunuzu bir an önce uzatmak istiyorsanız BURAYA tıklayın ve garantili yöntemden yararlanarak boyunuzu uzatın!

İlgili Kelimeler: boy nasıl çabuk uzar

4 yorum:

  1. peki gunde ne kadar sut icmeliyiz hangi spor boyun en cabuk uzamasina yardimci olir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. basketbol ve voleybol çok uzatır

      Sil
  2. tıklıyorum ama sayfa açılmıyor

    YanıtlaSil
  3. Basketbol ve hentball , koşu boyu uzatır

    YanıtlaSil