6/30/2012

Boy uzatma yöntemleri

Boy uzatma yöntemleri

   Daha önce Hızlı boy uzatma yöntemleri başlıklı yazımızda bu konuyla ilgili tavsiyelerde bulunmuştuk. Bu yazıda biraz daha detaylı bilgi ve tavsiyelerde bulunmaya çalışacak ve size boyunuzu uzatma garantisi veren bir yöntemden bahsedeceğiz.

Yani boyunuzu gerçekten doğal yollarla uzatmak istiyorsanız bu yazıyı dikkatlice sonuna kadar okumalısınız.

Boy uzatma yönemleri nelerdir?


Boy uzatma yöntemleri doğal ve boy uzatma yöntemleri cerrahi olmak üzere iki kısımda boy uzatma konusunu ele alacağız.

Boy uzatma yöntemlerinden ameliyatı yani cerrahi yöntemi tercih edecekseniz şu bilgileri öğrenmenizde fayda olacaktır. Zira bu konuyu uzmanına sorduk aynen alıntılıyarak sizlere aktaralım:

Boy uzatma ve bacak uzatmak için hangi teknikleriniz var?
Boy uzatma yöntemleri adı altında şu sıralar üç farklı teknik kullanılıyor. Bunlardan birincisi yalnızca dışarıdan cihaz takarak bacağını uzattığımız hastalar var. Biz özellikle kemiğinde enfeksiyonu bulunan, deformasyonu olan, kemiğin içine çivi koyamayacağımız durumlar için bu yöntemi daha uygun görüyoruz. Boy uzatma yöntemlerinde ikinci teknik; kemiğin içine çivi yerleştirerek, onun üzerinden cihazla uzatmak veya bizim geliştirdiğimiz çok daha güvenli olan yeni bir teknik de cihazla uzatma yaptıktan sonra dokuları koruyan plak uygulaması. Bu yöntemi, sorun olmayan uyluk ve kaval kemiği uzatmalarında uyguluyoruz. Bu şekilde boy uzatma yönteminin avantajı; dışarıda cihazın çok daha kısa süre kalması, böylece çok daha konforlu bir tedaviy imkan vermesi.Hızlı Boy uzatma yöntemlerinde son teknik ise bacağın içine kendiliğinden uzayabilen çivi yerleştirmek. Fakat bu yöntem pahalılığı ve güvenilirliğinin sınırlı olması nedeniyle, az sayıda hasta tarafından tercih ediliyor.
Genel olarak cerrahi boy uzatma yöntemleri bu şekilde..

Şimdi de dilerseniz boy uzatma yöntemleri doğal tekniklere bir bakalım:

Boy uzatma yöntemlerinin doğal olanı her zaman için daha çok tercih edilmektedir. Zira insanlar mecbur kalmadıkça ameliyata yönelmemektedirler. Bu da gayet doğal bir durum..

Doğal boy uzatma yöntemleri için uzmanlar genelde şu tavsiyelerde bulunuyor:

Hızlı koşma ve basketbol gibi sporlar yapmak ve sağlıklı beslenmek yani süt ev süt ürünleri ile birlikte deniz ürünleri tabiki.. Grokoli ve kurutulmuş meyveleri de unutmayalım.

Bunun dışında bir de boy uzatıcı haplar var ki bunlar da boy uzatmaya katkı sağlayan takviye ürünler olarak boy uzatmak isteyen kişiler tarafından sıklıkla tercih ediliyor.

Mesela bu konuda en çok tercih edilen boy uzatıcı haplardan biri uzamaxtır. Uzamx boy uzatıcı hapı için buradan detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Ama ben size bütün bunların dışında yine tamamen doğal yöntemlerle boyunuzu uzatabileceğiniz ve boyunuzu uzatma konusunda size garanti veren bir yöntemden bahsedeceğim.

Söz konusu yöntem ile sadece 6 haftada 7 cm uzayabileceğiniz söyleniyor. Üstelik tamamen doğal ve garantili yöntemlerle..Gerçekten inanılmaz değil mi?
 Boy uzatma yöntemleri nelerdir sorusu için bizim söyleyeceklerimiz şimdilik bu kadar.. Ben en iyisi lafı daha fazla uzatmadan sizi söz konusu garantili boy uzatma yöntemine yönlendireyim.

Tamamen doğal yollarla ve garanili yöntemle boyunuzu uzatmak için tıklayın >> Boy uzatma yöntemleri


Yapılan aramalar: boy uzatma yöntemleri nelerdir, boy uzatma yöntemleri doğal, hızlı boy uzatma yöntemleri

0 yorum:

Yorum Gönder